Ploeg "The Eagles" wint Regionale Scouting Wedstrijden

56702356 2747486805278285 1225529434279247872 n

Ploeg "The Eagles van Scoutimg De Paauw (vWvO/Willibrord) wint de Regionale Scouting Wedstrijden en gaat door naar de landelijke wedstrijden.
Babet, Brigitte, Dagmar, Emile, Martijn en Taco van harte gefeliciteerd met dit geweldige resultaat!

Landscouts voorjaarsweekend

Het begint inmiddels gewoonte te worden dat de Landscouts vroeg in het jaar een eerste weekendkamp hebben. Dit is ook om te oefenen voor de regionale scouting wedstrijden die in april plaatsvinden.
Dus in het weekend van 16 maart was het weer zo ver. Vanwege sneeuw en bijbehorende temperaturen werd er niet in tenten geslapen, maar verder werden er veel dingen gedaan die ook op een rsw gedaan worden, en activiteiten bij het rsw thema, wat dit keer een verhaal is over botsende planeten.

Lees meer: Landscouts voorjaarsweekend

Landscouts naar LSW

Na een prachtige 2e en 3e plaats bij de regionale scouting wedstrijden (RSW) vorige maand, mochten onze beide scouts-ploegen door naar de landelijke scouting wedstrijden (LSW), die tijdens het pinkster-weekend gehouden werden in Baarn.

De scouts hebben tijdens het afgelopen weekend een mooie 11de en 52ste plek behaald. Wij feliciteren onze scouts met deze mooie prestatie!!

Landscouts insigne-weekend

Dutch oven frituren

De landscouts hebben een nat maar leuk weekendkamp achter de rug. Het weekend stond in het teken van het leren voor diverse scouts insignes op het gebied van buitenleven en uitdagende scouting technieken. Houthakken, vuur-technieken, koken op houtvuur, nog weer meer toepassingen voor de dutch oven, eetbare planten zoeken en herkennen (en gebruiken in de maaltijd), het stond allemaal op het programma.

FacebookTwitter