In het vernieuwde overzicht in in het informatieboekje voor nieuwe leden, staat per speltak een beschrijving van de scoutfit, het uniform van scouting dus.  sfScouts
De blouse (en eventueel scouting broek en riem) zijn te koop bij de ScoutShop. Groepsdas, dasring, naambandjes en installatietekens krijgen nieuwe leden bij hun installatie. Vervangende exemplaren zijn daar ook tegen kostprijs te koop. 

Kleur van de blouse: bevers: rood; welpen: groen; zeeverkenners: blauw; landscouts: beige; explorers,loodsen en bestuur: brique (donker rood).

Truien en t-shirts

De groepstrui en groeps-t-shirts zijn te koop bij de leiding, voor of na de opkomst. De prijs van de nieuwe groepstruien (model met capuchon) is € 30. T-shirts kosten € 10. Ook het oude model truien (zonder capuchon) is nog beperkt voorradig. Deze kosten € 12.

Tweedehands

We hebben in het clubhuis een (beperkte) voorraad tweedehands scouting kleding die voor een redelijke prijs te koop zijn. Informeer hiervoor bij de onderdeelsleiding.

Voor de aanvulling van deze voorraad stellen wij het zeer op prijs als ex-leden hun niet meer gebruikte spullen aan de groep doneren. Het zelfde geldt natuurlijk voor leden die oude ongebruikte scouting kleding hebben (te klein geworden, overvliegen).

Prijslijst

NieuwPrijs
Trui met capuchon € 30
Trui zonder capuchon € 12
T-shirt € 10
Das € 3,50
Dasring € 2,50
TweedehandsPrijs
Trui / Blouse €10
Broek € 7
Polo / T-shirt € 2,50
FacebookTwitter