Welkom bij Scoutinggroep Van Wassenaer Van Obdam

Land- en Waterscouting op een prachtige plek in Park de Paauw in Wassenaar.

Lid worden? Klik dan hier.

Clubhuis huren?

Wist je dat ons clubhuis ook te huur is, voor scoutinggroepen, andere jeugd-verenigingen, scholen en kinderpartijtjes?

Belangrijk jaar voor Scouting Willibrord en Scouting Van Wassenaer Van Obdam

badge

Afgelopen zaterdag startte Scouting Willibrord en Scouting Van Wassenaer Van Obdam het nieuwe jaar met leuke spelletjes en spannende tochten. Daarnaast werd er ook een belangrijke mededeling gedaan. Beide verenigingen hebben het voornemen om te gaan fuseren tot één vereniging. Deze voorbereidingen zijn al een tijdje aan de gang maar 2018 is het jaar waarin het moet gaan gebeuren! Aan het eind van het jaar hopen beide verenigingen gefuseerd te zijn.

Lees meer: Belangrijk jaar voor Scouting Willibrord en Scouting Van Wassenaer Van Obdam

Jaarplanningen 2018

Op deze pagina vind je de planningen van alle speltakken. In de planningen staan alle speciale opkomsten en kampen, en de dagen waarop er geen opkomst is, of opkomst op andere tijden dan gewoonlijk. Op alle niet genoemde vrijdagen of zaterdagen, is er natuurlijk een gewone opkomst.

Dit jaar hebben we er voor gekozen, om planningen t/m de zomervakantie te plaatsen. Tzt volgt de plannimng voor het najaar.

Scouting nieuws

Geslaagde Open Dag

Op 26 augustus zijn we het seizoen begonnen met een open dag. Het was stralend weer, we hadden er zin in, en er zijn gezellig veel mensen langsgekomen. Dus een heel geslaagde dag, zoals ook wel aan de foto's te zien is. [Foto's: Mirjam Franken]

Lees meer: Geslaagde Open Dag

Leden klussen mee

BJ8A1646Ook op zaterdag is er flink gewerkt tijdens NL-doet. Het verf-werk aan radiatoren, luiken en trap werd afgerond, wal-kanten werden vanaf het water schoongemaakt, er werd mos verwijderd van de daken, en nog veel meer.

Lees meer: Leden klussen mee

FacebookTwitter