Welkom bij Scoutinggroep Van Wassenaer Van Obdam

Land- en Waterscouting op een prachtige plek in Park de Paauw in Wassenaar.

Lid worden? Klik dan hier.

Clubhuis huren?

Wist je dat ons clubhuis ook te huur is, voor scoutinggroepen, andere jeugd-verenigingen, scholen en kinderpartijtjes?

Groepsfoto Open Dag 2016

Het was afgelopen weekend weer gezellig druk bij scoutinggroep van Wassenaer van Obdam (vWvO), scouting vWvO deed namelijk mee met NL doet en had ook nog de jaarlijkse open dag op de planning staan. Op vrijdag en zaterdag werd er druk geverfd, gesloopt, snoei werkzaamheden en andere klussen in en rond het clubgebouw verricht.

Op vrijdag 11 maart waren de dames en heren van Cornerstone vastgoed druk bezig met klussen en op zaterdag 12 maart was het de beurt aan CDA Wassenaar. Tijdens het klussen door werd er ook aan de inwendige mens gedacht, en speciaal voor Nl doet hadden meerdere leden zelf taart en gebak gemaakt. Dit konden de klussers goed gebruiken. Na twee dagen verven, snoeien en slopen was het resultaat fantastisch te noemen. Wij zijn dus ook superblij met het verrichte werk.

Niet alleen NL doet vond dit weekend plaats maar ook de jaarlijkse open dag. Op zondag 13 maart waren belangstellende vanaf 12:00 uur welkom om een kijkje te nemen bij scouting vWvO. Diverse activeiten konden er gedaan worden, zoals kanoen, broodjes bakken boven het kampvuur, knopenbordjes maken, klimmen en klauteren boven het water, en er was een angry bird katapult gepionierd. Ook de nieuwe groepstenten waren te bezichtigen. Deze tenten heeft de groep dankzij het van Ommerparkfonds kunnen aanschaffen. Om 16:00 uur was de open dag voorbij en konden we terug kijken op een zeer geslaagd weekend met heerlijk zonnig weer.

Zie ook onze sponsor pagina

FacebookTwitter