Welkom bij Scoutinggroep Van Wassenaer Van Obdam

Land- en Waterscouting op een prachtige plek in Park de Paauw in Wassenaar.

Lid worden? Klik dan hier.

Clubhuis huren?

Wist je dat ons clubhuis ook te huur is, voor scoutinggroepen, andere jeugd-verenigingen, scholen en kinderpartijtjes?

Geslaagde open dag bij scouting de Paauw Wassenaar i.o.

BJ8A0216De open dag op zaterdag 7 september bij scouting de Paauw i.o. was ondanks de regen meer dan geslaagd. Een groot aantal Wassenaarse kinderen en hun ouders hebben het terrein aan de Paauwlaan 12 weten te vinden en hebben daar kunnen genieten van de vele activiteiten die door de leiding waren voorbereid.

Lees meer: Geslaagde open dag bij scouting de Paauw Wassenaar i.o.

Bevers blijven nachtje logeren

beverweekendDe bevers (meisjes en jongens van 5-7 jaar) van scoutinggroep van Wassenaer van Obdam (scouting vWvO) hebben in het weekend van 24-25 maart 2018 een nachtje op scouting gelogeerd. Het weekend stond deze keer in het thema van circus en daarom zijn de bevers na de opening naar de Bubblejungle in Leiderdorp geweest zodat ze lekker konden klimmen, klauteren en spelen. Na de bubblejungle mochten de bevers hun bed klaarleggen, en na een gezamenlijk spel hebben de bevers zelf pizza gemaakt.

Na een korte nacht, gingen de bevers boven het kampvuur zelf broodjes bakken voor het ontbijt. Dit was natuurlijk superspannend en stoer want dat doen de bevers niet vaak. Nadat de bevers lekker gegeten hadden, werden er nog een aantal afsluitende circus spellen gedaan voordat de ouders op scouting hun bever kwamen halen

Enthousiast geworden na het lezen van dit artikel? Kijk dan op www.vwvo.nl of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie.

Landscouts voorjaarsweekend

De landscouts (meisjes en jongens van 11 t/m 15 jaar) van scoutinggroep van Wassenaer van Obdam (vWvO) hebben van 16-18 maart hun voorjaarsweekend gehad die in het teken stond van de voorbereidingen op de Regionale scoutingwedstrijden (RSW). Tijdens de RSW worden er door zo’n 60 groepjes (van scoutinggroepen uit de gehele regio) diverse activiteiten gedaan waarmee punten verdiend kunnen worden. De zes groepjes met de meeste punten mogen de regio vertegenwoordigen bij de landelijke scoutingwedstrijden (LSW).

Lees meer: Landscouts voorjaarsweekend

Scouting van Wassenaer van Obdam doet mee met NL doet

IMG 1766

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart werd er door veel vrijwilligers hard gewerkt tijdens de jaarlijkse vrijwilligersactie van NL doet bij scouting van Wassenaer van Obdam (vWvO). Op vrijdag was er een delegatie van Lokaal Wassenaar actief op het terrein bij scouting vWvO, en werd er door wethouders Leo Maat en Freddy Blommers druk geverfd in de binne

nruimte van het clubgebouw. Op zaterdag zijn vervolgens de leden zelf aan de slag gegaan, de leiding had er een leuk spel van gemaakt zodat het schoonmaken zeker geen straf was. Terug kijkend op het gehele weekend is er veel werk verricht. We willen daarom alle vrijwilligers bedanken die afgelopen weekend actief zijn geweest tijdens de jaarlijkse actie van NL doet.

Benieuwd naar wat scouting vWvO allemaal doet? Kijk dan op www.vwvo.nl voor meer informatie. Op dit moment is er nog plek voor nieuwe leden binnen alle leeftijdsgroepen.

Welpen vaarweekend

vaarweekend2016De welpen (jongens en meisjes van 7 tot 10 jaar) van scoutinggroep van Wassenaer van Obdam (scouting vWvO) hebben in het weekend van zaterdag 25 juni en zondag 26 juni een vaar/zeilweekend op de Kaag gehad. Samen met de zeeverkenners (jongens en meisjes van 10 tot 17 jaar) hebben de welpen op zaterdag heerlijk gezeild en tussendoor was er tijd voor leuke spellen op boterhuiseiland.

Lees meer: Welpen vaarweekend

FacebookTwitter